Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Коридор, або мій персональний ліс



By   Lana Svitankova      13:47      Мітки: ,  
Колись побачений вішак для одягу у вигляді дерева визначив майбутню зовнішність нашого коридору. Там мав бути ліс, і все.

hall_0
Легко сказати, складніше зробити. Якщо лісові лампи знайти було дуже просто, то головний гвіздь програми, тобто вішак, довелося шукати 2 місяці. Бо знайти повалене дерево (не пиляти ж живе) рівне, з великою кількістю гілок-гачків, і щоб розгалуджувалося красиво наприкінці, і щоб не дуже поточене жуками - самі розумієте.
Але врешті-решт, все знайшли. Маніпуляції я вже розповідала тут, хіба що додалися 3 шари фарби, білої, матової, для дерева.

Другою проблемою після "знайти", був монтаж. Зробили прорізи в стовбурі, ретельно все виміряли, до підлоги і стелі присвердлили сталеві кутики і насадили на них дерево. Шпатлівка, фарба, все.

Стіна цегляна - не цегляна, бо як виявилося, внутрішні стіни в цілому цегляного будинку бетонні. Але цегляні стіни - моя давня мрія, тому ми купили штучну декоративну цеглу. Тонесенька, гіпсова. Наклеїли, заповнили шви, пофарбували (бо вона хоч і була біла, але не така біла, як решта стін) і покрили матовим лаком на водній основі. Це додає міцності крихкому гіпсу і дозволяє без проблем його мити за потреби.

Хотілося, щоб було мінімум меблів, бо освітлення природного в коридорі немає, тому знову все біле, єдина тумба - для взуття, щіток і корзини з шаликами. Тумба звичайна з полицями, не спеціальна взуттєва (не знаю, як у кого, така у мене деформує взуття).
На диво гарний килимок гума+повсть від Дубнівського заводу гумовотехнічних виробів (от як!), хоча на сайті такого нема.

І, власне, все. Ідеально, як на мої мірки ідеальності.

Перелік знову тут, але прошу зауважити, що це натягнуто все, що бачено, і не всім ми скористалися.
  hall_1hall_2 hall_3

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.