Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Лісові лампи 1.0.



By   Lana Svitankova      13:03      Мітки: ,  
Не знаю, коли зможу показати у причіпленому до стіни вигляді, але не похвалитися неможливо.
forestlamp
Лісова лампа-бра.
Вихідні дані:
- гілка, щонайвигадливіша форма, то краще
- антикомашний/антизаймальний засіб - готовий розчин чи порошок, 104 грн
- патрон, 1 шт - 80 грн
- оплетений дріт, 1 м - 28 грн (між іншим, мейдінюкрейн, каже сайт  http://www.home-collection.com.ua, де я і розжилася електрикою, до речі, приємний досвід)
- лампа, 1 шт - 175 грн
- настінний фіксатор (залежить від кольору стіни і виду, вартість коливається від 50 до безмежності)
- наждак, пилка, пензель, щітка, шприц, опціонально - шпатлівка, час _____________________________________________________________________

Унікальна лампа = 387 грн +-50 грн фіксатор

Основна проблема з гілками - найгарніші зазвичай вкриті корою повністю. Вам дуже пощастить, якщо ви знайдете цікаві минулорічні, з яких кора відшарувалася сама собою. Інакше у вас є два шляхи - довго і нудно ножем або подібним інструментом відшкрібати суху кору, або замочити гілку у воді щонайменше на 12 годин, кора розмокне і тоді відшкрібати її значно простіше, але потім гілку все одно треба добре просушити, на що теж потрібен час.

Голу гілку зашкурюємо наждаком, голкою вичищаємо всю труху, яка лишилася в прожертих короїдами ходах (а вони будуть, це я вам гарантую), проходимося щіткою. Обробляємо антикомашиним засобом згідно інеструкції, сушимо і обробляємо ще раз. В дірочки заливаємо засіб шприцем. За бажання, ці дірочки можна зашпатлювати. Чіпляємо в естетично приємний вам спосіб на стіну (на гвинти, гвіздки, клей, вашваріант) Збираємо лампи-дроти-патрони-настінні фіксатори. Вішаємо "гірлянду" на гілку.
Вуаля. Враховуючи, що це лампа Едісона, то вона буде більше гріти (морально), ніж світити, тому розраховуйте, що це атмосферне світло, а не світло для світла :)

forestlamp1

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

1 коментар :

  1. Слухай, прикольна штука. А якщо взяти світодіодну лампу, то буде ще й світло для світла. Мотну на вуса, цікава ідея.

    ВідповістиВидалити

На платформі Blogger.