Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Комора, або очі не бачать, серце не болить



By   Lana Svitankova      14:55      Мітки: , ,  
Нам страшенно пощастило, що у нас є крихітна, але комора, куди хоч якось можна розвантажити мої пасочки, мисочки і решту кухонного начиння, яке хоч як не крути, не влазить у кухонні шухлядки і ящики. Фото не передають реального розміру приміщення, яке 75х140 см, і яке ми використали по максимуму.


Storage
Нагорі вчепили трубу для верхнього одягу і взуттєвого підвісного органайзера.

Під ним коротша етажерка, поруч - вища. Спочатку я косилася на дерев'яні етажерки, вони, безумовно, гарніші, але металеві мають беззаперечну перевагу - полички можна накручувати на якому хочеш рівні, а в дерев'яних вони все-таки фіксовані. Вирішили зекономити і взяли найдешевші, Меткаспостач, на противагу красилівському заводу. В цивілізованій країні Меткаспостач уже б засудили, бо пластикові ніжкі на гострі етажеркові кріплення натягуються так незручно і важко, що на двох з Ра маємо 3 порізані пальці. Не знаю, як збираються інші, але ці - досить швидко, за винятком "ніжок". Стоять міцно. Заявлене навантаження 35 кг на поличку ще не перевірили - нема чим.

Цього місця, я думаю, вистачить, щоб поскладати все, що треба. Єдиний маст, як я вважаю, всі сипучі харчі (борошно, крупи, горішки), все, що може їсти міль - треба тримати в герметичних банках, жерстянках, коробках (або навіть у пляшках з бугелем). Бо якщо з чимось приїде міль, її можна локалізувати у конктретній банці, інакше вона пожре не лише решту харчів, але й одяг.
Тут оселилися у двох боксах від Місцевої їжі також аптечка, і все для шиття, невдовзі переїде розпорошений по всій хаті інструмент.

На вході мережі в квартиру поставили таки відсікач ЗУБР на 30А, який завели на кухню і ванну. Немає сенсу купувати величезний і важкий (і недешевий) вирівнювач, який потребуватиме місця, або потужніший відсікач, бо цей контролюватиме перепади на піч, холодильник, бойлер і пралку, а компютерна техніка свій упс має.

Стіни, підлога, плінтус, розетки такі ж, як і в решті приміщень.
Традиційно, перелік виробників Storage2Storage1

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

2 коментарі :

  1. дуже цікаво. Дякую. А де купували такі жестяні банки?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В Ашані-Біличі колись давно, таких точно зараз там немає, але є круглі теж з можливістю писати крейдою

      Видалити

На платформі Blogger.