Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Cheese farm



By   Lana Svitankova      12:06      Мітки: , ,  
Вчора дегустували замовлений вперше сир з Cheese Farm.

cheese_ferma
Говда. Витриманий сир - корівка - з категорії митих, якщо я не помиляюся (скоринка яких утворюється з рарахунок періодичного ополіскування у соляному розчині), витримка, і відповідно колір скоринки, залежить від партії, на сторінці у фб фото є від блідо-жовтих, до яскравих жовто-гарячих голівок. Напівтвердий. Всередині вершково ніжний, насичений, щільний, майже без дірок, яскравий смак літньої ароматної луки, яка ще почасти квітне, почасти почала переходити в сіно, запах відповідний. Пікантна скоринка не агресивна, прекрасно підійде для знайомства з сирами такого типу. Якщо ви куштували "Селиський", то профіль подібний, але цей більш "текучий" всередині. Пречудове доповнення до сирної тарілки.
230 гр/кг.

cheese_ferma_1

Рікота. Після Paolo трохи переживала, але ця виправдала всі сподівання. Ніжний, легкий сир, чудово підійде як для десертних кремів, десертів в цілому, і навіть для загортання у млинці, не надто грудкувата, легко збивається міксером, прекрасна, одним словом. На смак - найближче до сицілійської, яка і вкрала моє серце. Ціна - 100 грн/кг.

Продукт чудовий, шкода, що не можна купити ніде, крім як замовляти. Якщо замовляти кілограм рікоти, то з доставкою це виходить 135/кг, в той час, як італійську (французьку, бо Ашан?) я під час щотижневих закупів беру по 88/кг. Я всіма руками за підтримку національного виробника, але раціональну. Втім, якщо ви не сильно по рікоті і не берете її так часто, то тверді сири несамовиту рекомендую.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.