Я практично ніколи не готую салати згідно якихось рецептів. У 99% працює формула "я його зліпила, з того що було в холодильнику".
Але, зазвичай, спільна тенденція все-таки є. Практично в кожному салаті буде:
- власне, салат - маш, рукола, айсберг, дубок, тощо
- сир - бо сир в холодильнику є завжди, м'який, твердий, якийсь точно
- мариновані перепелині яйця - принагідно нагадаю рецепт, вони теж майже завжди є в холодильнику, бо пасують до салатів, китайщини чи просто і якості закуски
Сьогодні до салатки потрапили - вялені томати, гранат (ви любите гранати, як люблю їх я?), маш, яйця, сіль, перець, олія і трошки бальзамікового соусу згори. А з чого ви робите салати найчастіше?
About Lana Svitankova
Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew
На платформі Blogger.
Немає коментарів :
Дописати коментар