Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

4 роки...



By   Lana Svitankova      14:52      Мітки: ,  
...спливло з часів цього дописа, і тепер альбомів 5, а випитого з книжки пива уже 267. Не надто великий прогрес пояснюється, що ми зістрибнули з класики на крафт, і забуваємо постійно взяти цей список книжний з собою, і ще тисяча причин, але якщо послуговуватися тим, що до того, як відійдеш в кращий з світів, треба випити ці 1001 сорт, то я житиму вічно, бо деякі з них уже й не випускаються. Але забава все одно забавляє, і якщо дивитися по змісту, то дуже помітно, в бік якої країни тяжіють наші уподобання ;) Хоча, насправді, тут не лише в уподобаннях справа, але й в доступності, у напрямах, звідки друзі привозять "магнітики", й уподобаннях пиволюбів країн, які ми навідуємо (у їхніх пивотеках теж є чітки ухили).




Чи змінилися ваші колекціонерські забаганки відтоді? У мене з'явилася ще одна, маленька, в усіх сенсах, я її покажу згодом.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.