Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Coffee&Gdansk



By   Lana Svitankova      11:23      Мітки: , , ,  
coffeegdansk0

Абсолютний фаворит - Drukarnia (Mariacka 36, drukarniacafe.pl) працює з 10 до 10. Це кав'ярня на місці старої друкарні, і це напрочуд вдало обіграно у стилі і дизайні. Тут друкують свої листівки, є книжки з дизайнерськими кейсами, дизайнерські меблі, але - кава. Specialty кава, чудово-чудова, практично усі можливі способи заварювання, і як не дивно - ціни не відрізняються особливо від звичайних, не спейіалізованих закладів. Подають легкі сніданки, десерти, печиво. Кілька пляшок крафтового пива. Кавові штуки, типу мап, де пити каву в різних містах. Фантастичний краєвид з вікон і тераси. Сильно і наполегливо рекомендую.

coffeegdansk coffeegdansk1 coffeegdansk2 coffeegdansk3


Не менш прекрасне місце - Café Józef K. (1/2 Piwna, jozefk.pl, https://www.facebook.com/JozefK) з 10 до 12, більше кафе, ніж кавярня, при тому, що кава теж дуже незла, але мають широкий вибір коктейлів та інших напоїв, а от з десертами нам не пощастило, вочевидь ми надто рано прийшли. Але! Несамовито рекомендую прийти під відкриття, коли нікого немає, фантастичне світло, і насолодитися цією місциною винятково для себе. З почуттям стилю і гумору все більш ніж ок, що очевидно з цукрових пакетиків.

coffeegdansk4 coffeegdansk5 coffeegdansk6 coffeegdansk7

Ми не дійшли, але дуже зацікавилися Z INNEJ PARAFII ( Targ Rybny 6a), можливо, ви навідаєтеся туди?:)

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.