Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

З висоти пташиного польоту



By   Lana Svitankova      20:16      Мітки: , ,  
Сьогодні, крім зробити купу справ, вдалося потрапити завдяки затишному бложику ще на Heli Open Day.
08
У IQ Business Center є вертольотний майданчик. І з нього такий незлий краєвид, який за хорошої погоди мабуть взагалі перехоплює подих - принаймні, у той бік, де Лавра, Дніпро і кручі :) Сьогодні було багато хмар, крізь які вперто намагалося продлатися сонце, запускаючи свої довгі пальці, багато блогерів, цікава екскурсія від "Интересный Киев", і, маю сподівання, що хоча б один майданчик - або вертольотний, або панорамний 17й поверх буде відкрито для відвідувачів хоча б на якихось умовах. Бо було б дуже круто попити кави з таким краєвидом. А поки що на 17му інколи буває йога.
Я взагалі дуже люблю кудись видертися і подивитися на місто згори, але, на жаль, в Києві мені таких місць відомо аж два - оглядовий майданчик у новобудові на Червонозоряному і дзвіниця Софії. Куди ще можна вилізти офіційно?


01 02 03 05 06 07 09 10 11 12 13

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.