Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Craft vs Pub



By   Lana Svitankova      11:47      Мітки: , , ,  


Я так і не зрозуміла, чим завинив паб, що його протиставили крафту, це ж не "гендель", не "наливайка", не щось іще, але лишимо це на совісті власників нового і, упевнена, в майбутньому регулярно навідуваного мною й іншими пиволюбами закладу. "Craft vs Pub" не лише розташований в стратегічно зручному місці - на перетині Межигірської і Валів, він справді лише про пиво. Ніяких викаблучувань з дизайном, просто 18 кранів українського пива від малих і локальних броварень.
Власне, минулого четверга відбулося технічне відкриття, тому рано говорити про якісь недоліки або переваги, але подія пройшла в гарній компанії і з непоганим пивом, єдине, в той день персонал трохи плутав крани, а один рукомийник, схоже, таки докрутили завзяті пивомани. Ціник досить радісний у порівнянні з рештою - 30/40 за 0,3 і 40/50 за 0,5. Келихи різного штибу, що теж тішить. У перспективі це обіцяє бути одна з найцікавіших локацій (якщо взагалі не най) на цьому березі. З почином, і хай все складається добре.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.