
Основа коржів - брауні звідси, тільки пекти трохи довше, щоб він пропікся повністю, це Х15 хвилин.
Фруктове пюре (ще лишилося для млинців) - 300 г мороженої сливи, додати 3 ложки цукру (якщо є темний - прекрасно), 50 мл води, насінини 5-6 кардамонових коробочок довести до кипіння і на малому вогні виварювати до загустіння, перетерти через сито чи пюрувати блендером, дати вистигнути.
Глазур - 150 г цукрової пудри прогріти з соком половини лимона
Оскільки пюре все-таки не стає колом, а коржі досить щільні, то я б порадила просто вирізати в нижньому коржі кругле заглиблення, а налити пюре туди, так воно не вичавлюватиметься так сильно при нарізці. А глазур все-таки краще шоколадну, знову виходячи з того, що цукрова дуже щільна, коли застигає. Таке, коряві торти я теж вмію робити, я ж не фея :)))



Немає коментарів :
Дописати коментар