Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Tallinn Beer 2.0



By   Lana Svitankova      16:31      Мітки: , , , ,  

Талліннська пивна сцена продовжує розширятися.

Talbeer00

Головна порада - пильнуйте години і дні роботи і плануйте свої походеньки, інакше вас може чекати дуже неприємний сюрприз. Зате всюди працюють картки. Ми не потрапили, але дуже хотіли на Sori Brewing, можливо, вам вдасьться.
Перша частина марлезонського балету дворічної давнини продовжує бути актуальною - Põhjala SpeakEasy і Pudel Baar і далі доставляють, але конкуренція розширюється.

Наприклад у міні-кварталі Роттерман, де старі фабрики перетворюються на надсучасні будівлі, а також ці будівлі просто виростають, є TapTap Hot Dog Cafe (Rotermanni 2, taptap.ee) з фантастичним вибором пляшок, шістьма непоганими кранами і файними хотдогами (не Bistro-Bistro, але ок). Там можна не одну годину провести, я вам гарантую. Найкрутіше, що весь розкішний вибір пляшок на поличках (ну майже) дублюється в холодильнику.

Talbeer02

BrewDog Tallinn примостився через стінку від ТарТар, і він маленький, але затишний, зі стелею, з якої сталактитами звисають конуси для якоїсь сипучки, з невеликою стійкою імпорту, 6ма своїми кранами і 6ма гостьовими. Через досить обмежену кількість кранів, вибір обмежується постійною лінійкою і не те щоб дуже радує, покладатися лишається хіба що на гостьові (які подеколи колаби з БД). Пильнуйте порції, бо різне пиво подають різних об'ємів приблихно за ті ж гроші - в середньому 6 євро.

Talbeer03 Talbeer04 Talbeer05 Talbeer06 Talbeer07


Прихований скарб - Koht (Lai 8). Про нього ніхто не пише і особливо не говорить, мабуть для себе тримають. Це дуже маленький заклад з дууууууже великим вибором пляшок і 10ма кранами, при чому вибір ретельно курований, про кожну пляшку можуть розповісти, порадити, і до кожного тут індивідуальний підхід, спрямований на те, щоб підібрати кожному таке пиво, щоб точно припало до смаку. Через таке ставлення персонал ні вивіску не чіпляє, ні знаки ніде не ставить, мовляв, кому справді треба - знайде. Закапелок з каміном, старими меблями, куполоподібною стелею - кайф. А на вулицю виходить віконце магазину з більш ніж пристойним  вибором пляшок.


Uba ja Humal (Võrgu 3, ubajahumal.ee) здався абсолютно нецікавим в сенсі вибору пляшок, але крани були дуже цікаві, і їх там 20. Має веріфікований Untappd акаунт, тому завжди можна глянути, що на крані у конкретний день.

Talbeer09

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.