Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Пивний катрусин кінозал: Blood, Sweat and Beer



By   Lana Svitankova      20:25      Мітки: , ,  
Раніше катрусин кінозал був про фільми з їжею в головній ролі, на жаль, він спочив разом із жж-шечкою. Відновимо традицію, тим паче, найближчі дописи будуть одночасно for fun, по роботі і мінімум для двох проектів, про які я вам, сподіваюся, з гордістю розповім, коли вони наблизяться трохи ближче.

Є цілі канали на ютубі, маса інтерв'ю, освітніх записів, серіалів, DIY, whatever. А є документалки.Схоже, мало не кожен штат Америки зняв собі кіно про крафтове пиво. Теми, до речі, різняться. Є і історія, і протистояння маленьких проти великих, але переважно, це історії успіху, крізь терни до зірок, оце от усе. А ось цей фільм знімали два роки, і він, переважно, про проблеми. І він справді про сльози і соплі Blood, Sweat and Beer.



Жив собі Денні Робінсон, який вирішив відкрити бар-броварню на океанському узбережжі, і назвав її вигаданим словом. А через кілька місяців прийшли двоє з магазину сувенірів, і заявили, що він використовує їхнє слово (хоча ТМ на нього ніхто не оформив, кхм-кхм), тому хай викладає кругленьку суму. Ден запропонував віддати гроші поступово, але згоди на цьому не дійшли. І стало зрозуміло, що це класчний випадок викручування грошей адвокатами, в циїх інтересах затягувати справу якомога довше і отримувати погодинно. У що виллється дворічна тяганина по судах?
А є маленьке проблемне містечко Бреддок, колишній сталеварний центр, а зараз покинута територія, де 38% будинків у аварійному стані, а кількість мешканців зменшилася з 20 тисяч до 2. І двоє студентів, які вирішили, що хочуть варити пиво. Грошей у них катма, тому вони беруть приміщення у Бреддоку, яке їм дають на супер-пільгових умовах, і починають збирати свою пивоварню з нуля і власними руками.
Чим все закінчиться можна дізнатися з фінальних титрів і від гугла, поцікавившись долею двох броварень-героїв фільма.
Проект почався з власної ініціативи двох людей - Чіпа Хайдена і Алексіс Ірвін, які за свої гроші все відзняли, проїздили, організували, але на мастеринг, музику, запис і фестивальні внески за 45 днів зібрали потрібне краудфандингом. Що ще раз доводить - якщо конче потрібно, гроші знайдуться. Було б завзяття.

Офіційний сайт - http://bloodsweatbeermovie.vhx.tv
Подивитися можна багато де, але більшість сервісів не дає на прокат/продає контент в Україну, але на офіційному сайті все працює. Непогане кіно для вечірнього перегляду, звісно що з келихом пива. З непоганим саундтреком, до речі. І повчальне, змушує замислитися над тим, що краще реєструвати все, чим плануєш займатися серйозно.

Якщо вам буде зовсім ліньки шукати,
ось одна пивоварня http://www.backshorebrew.com
ось друга http://brewgentlemen.com

Любіть пиво, дивіться кіно, підтримайте команду - 4 бакси за прокат - не так уже й багато :)

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.