Цього разу ми відривалися фестивальною їжею, і просто залюбили сі в Quarkbällchen - пончики з домашнім сиром. Власне, кварк - це дуже специфічний німецький продукт, схожий на домашній сир консистенції сметани. Красивих фоточок не буде, бо не залежуються вони (кварки) вдома. От репортаж з місця подій, а за ним - рецепт.
На штук 24-26:
- 3 яйця
- 6 ст.л. цукру
- 40-50 г топленого масла
- 1 пакетик ванільного цукру
- 1 ч.л. розпушувача
- 240-260 г борошна
- 250 г сиру
- олія для смаження
- цукрова пудра для посипання
Блендером розбити в однорідну масу жовтки, цукор, масло, ванільний цукор, сир. Окремо збити білки. Поєднати все разом з борошном і розпушувачем, можливо, знадобиться більше борошна, тісто повинно не дуже липнути, щоб можн було наробити кульки. Смажити в розпеченій олії до золотавого кольору, викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Обтрусити пудрою, їсти теплими з чаєм і кавою. Ойвсьо.

About Lana Svitankova
Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew
Кім чі чи не чі

Що б таке зробити, коли нема роботи...

Вафлі з тахіною

Ісландські клейнури чи українські в...

Доброго ранку чи як тебе не з'їсти ...
На платформі Blogger.
Немає коментарів :
Дописати коментар