Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Персикова галета



By   Lana Svitankova      22:35      Мітки: , ,  
Галети мене сьогодні переслідували. Тому я вирішила не пручатися, не здаватися мікробам, головному болю і ломоті у всьому тілі, і зліпила собі свою галету. З того, що знайшлося в холодильнику і коморі. galeta

Опціонально, практично все, окрім принципу: пісочне тісто і фруктова начинка
Тісто на основі улюбленого пісочного від Ру, тільки з різним борошном:
125 г цільнозернового борошна,
125 г пшеничного,
120 г м"якого масла,
1 яйце,
40 мл холодної води,
1 ст.л. цукрової пудри,
дрібка солі.

Все швидко, змішати, зробити кулю, загорнути в плівку, кинути на годину в холодильник. Розігріти піч до 180С
Начинка: персики порізати на скибочки (5-6 великих штук), змішати в мисці з 1-2 ложками цукру, 1-2 ложками крохмалю. Розкачати тісто у великий пляцок, порсередині викласти начинку, притрусити її пряною сумішшю спецій (цинамон-кардамон-аніс-комущоподобається), ложкою цукру мусковадо, загорнути краї пляцка на начинку, перекласти на вистелене кухарським папером деко і запхати на 40-45 хвилин у піч. Усе. І це, без зайвої скромності, фантастично смачно і елементарно просто.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.