Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Японія 4.6. Пиво. Кіото.



By   Lana Svitankova      15:24      Мітки: , , , ,  
Пиволюбам є чим потішити рецептори і печіночку у Кіото. Від брюпабів і симпатичних закладів, до улюбленої Kyoto Brewing Co. Зважайте, що статуc готівка/картка півторарічної давнини, можливо, щось і змінилося. Так само, як і ще одна пивоварня була тільки нанесена на мапи без годин роботи, тепер є варіант зазирнути (Woodmill Brewery Kyoto).


У Kyoto Beer Lab (201-3 Juzenjicho, Shimogyo Ward, Kyoto, 600-8137) ми ходили двічі, бо і пиво смачне (варять на місці), і дрібні закуски просто фантастичні. Персонал дуже обізнаний, і залюбки підкаже, куди сходити іще, що цікавого відбувається в місті, про пиво в Японії в цілому і зокрема в Кіото. Дуже рекомендую. Крім того, що це брюпаб, це і галерея робіт мсцевих митців, і все, що висить на стінах, можна придбати. Окрема любов - хендли на кранах. Ще один плюс - працюють щодня. Податок вказано, збору за стіл немає, є термнал і wifi






Kyoto Brewing Co. (25-1 Nishikujo Takahatacho, Minami Ward, Kyoto, 601-8446) трохи далі від центру і години робити не те щоб суперзручні, але навідайте обов'язково. Мінімалізм і естетика - це все про них, про дизайн пивоварні, лого, мерчу, пляшок. Пиво таке ж естетичне, фантастичні сезони. Заснована кількома друзями, двоє з яких у Кіото понаїхали, вона абсолютно не натякає на іноземне походження власників, вона суто японська за духом і настроєм, цікаво це плюс чи мінус для місцевого споживача. Абсолютний маст, футболка звідта і досі мене радує. Шкода, що ми встигли туди лише під закриття, і так і не вдалося потеревенити. Податок уже в ціні, збору за столик немає, є WiFi, готівка. 





BEFORE9 (604-0845 Kyoto, Nakagyo Ward) - крихітний заклад з пристойним вибором кранів, величезною колекцією пивних журналів (не гребуйте гортати, там інформація, яку ви навряд знайдете в інтернетах), і дуже своєрідною атмосферою. яку важко вкласти у слова, хоча, коли туди наб'ється купа людей, ак затишно точно не буде. Якщо будете проходити повз - не проходьте. 




Craft Man (643-1 Nijohanjikicho, Shimogyo Ward, Kyoto, 600-84121) - дуже рекомендований, але нам не зайшов. Вибір на момент нашого візиту був дуже посередній, ціни в порівнянні з рештою закладів високі, додаткова плата за столики, непривітний персонал. Випили свої два келихи на барі і пішли. Догорий, податок вказано, збір за столи, WiFi немає, терміналу немає.




Hachi Record Shop and Bar (19 Hiraicho, Shimogyo Ward, Kyoto, 600-8118) - супер маленький і дуже цікавий заклад з погравачем платівок. Взагалі Кіото, схоже, на місто в якому розсипали намисто з перлів, і перлинки всюди - такі от крихітні атмосферні місцини, в яких хочеться сидіти весь вечір, пити, слухати і дивитися на інших гостей. 

Beer comachi (444 Hachikencho, Higashiyama Ward, Kyoto, 605-0027) - місцина у контейнері на ринку, але хай вас це не лякає, вибір пива і цінник дуже норм, і це було єдине місце з афішею про фестиваль пива наступного дня в Осаці. Тобто, тут слідкують. Нас туди і відправили, за що ми були вдячні. Поборників правильного посуду просто б сплющило, бо тут наливають у келихи зі строкатої колекції на поличці. Як вдома. Збору за столики немає, є вайфай.






Yamaoka Liquor Store (602-8475 Kyoto, Kamigyo Ward) - крамниця, де серед овочів, саке і соусів раптово кілька холодильників цікавого локального (в сенсі, японського) пива. Власниця до речі, чудоіо говорить англійською і залюбки порадить, що вибрати. Майте готівку. 






About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.