Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Марш-кидок: Братислава-Брно-Відень 2.0



By   Lana Svitankova      13:31      Мітки: , , ,  
Випадково виявилося, що розповідь про цей імпровізований тур закінчилася на Братиславі :)
Але ні, на другий день нашого прибуття вперіщив дощ, і наш план взяти велосипеди і поїхати до замку і в Австрію накрився важкими сірими хмарами (але план був ой хороший, через 3 замки і виноградники). Тому ми купили квитки на поїзд і рушили до Брно.

Брно нам припав до душі якось більше за Братиславу, навіть з урахуванням того, що погода влаштовувала викрутаси всенький день, важко визначитися конкретно чому, але на тому погодилася вся наша маленька експедиція з чотирьох осіб. Ми в основному гуляли, перечікували зливу на каві в SKØG, блукали закапелками, і трошки пили пиво. Трошки, бо як і в Братиславі, вибір всіх закладів обежувався місцевими ІРА та лежаками. Я нічого не маю проти хорошого свіжого і доречного пива, але лежак все-таки пасував би більше спеконтому сонячному дню, та я відволікаюся. Ось вам трошки картинок


brno00
brno01 brno02 brno03 brno04 brno05 brno06 brno07 brno08 brno10 brno11 brno12 brno13 brno14 brno15 brno16 brno17
Пообідали ми і випили пива у Pivovarská Starobrno (Mendlovo nám. 158/20, pivovarskabrno.cz) - ну було б дивно бути в Брно і не зазирнути, еге ж? Але ще однією причиною була неділя, і багато інших місцин не працювали. Старобрно виявися типовим величезним шинком-броварнею, такою, знаєте, куди водять туристичні групи, з відповідним меню і цінником. Не скажу, що було зовсім кепсько, але могло бути і краще. На кранах чомусь замість якогось розмаїття Старобрно, було лише два своїх пива, і кілька Крушовіце, Пілснер урквел. Але бути зовсім чесними - і свіжий світлий Старобрновий лежак у Брно смакував незле і не лише через атмосферу :)
  brno18brno19 brno20 brno21

Закінчувався вечір у JBM Brew Lab Pub (Grohova 113/17, jbmbrewlab.cz) - крихітному брюпабі з цікавим набором кранів (10) власного пива, місцевих пивоварень та імпорту і непоганим вибором імпортних пляшок. Трохи поговорили з одним з учасників проекту, який і стояв за шинквасом, і я навіть не підозрювала, що 3 місяці згодом зустріну його на конференції Асоціації центрально-європейських пивоварів в Будапешті :) Хлопці експериментують і варять дуже нетипові речі, і сподіваюся, ростимуть. Рекомендую зазирнути. На вокзал звідти добиратися швидко і просто трамваєм, хвилин за 15.
  brno22brno23 brno24

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.