Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Beereataly. Milano



By   Lana Svitankova      18:59      Мітки: , , , ,  
Якщо чесно, у Мілані ми просто блукали вулицями, уже пристойно втомлені і перенасичені, а зранку прокидатися рано в аеропорт, тому ми радше символічно прогуялися, хоча переліком нас озброїли нормальним :)
Мене страшно лякали, що Мілан нудний, просто шопінг-центр, пити нема що, дивитися нема що, і що ви взагалі забули в тому Мілані. Брехня. В будь-якому місті є що подивитися і випити, це я вам упевнено заявляю.
Як мінімум, одне місце дуже і дуже вартувало візиту, про що я обов'язково вам скажу. milanobeer
Взагалі, звісно, дивно італійські подорожі ілюструвати бельгійським пивом, але я розумію, що чим далі, тим більше припадаю до складних дичок, сухих класичних сезонів, люблюнімагу. І все більше тягне до Бельгії. Маю підозру, що наступного року я навідаюся туди не раз, але зараз не про це.
Завдяки приємному спілкуванню із заглибленими в тему людьми, ми потрапили до Lambiczoon (Via Friuli, 46, lambiczoon.com). Це місце буде цікаве не лише тим, хто втаємничиний у радощі спонтанної ферментації, вибр пива там більш ніж пристойний. Але для втаємничених я скажу таке: рідкісні бочки Тіммерманс, монобочковий нерозбавлений ламбік від Бун, і проведення Zwanze Day. 0,33 на крані в районі 6 євро. Ціни на пляшковий Катійон викликать серцевий напад. Але побавити себе можна. Цікаві позиції по їжі. Дуже неординарний заклад, який я ніколи не очікувала знайти в Мілані.

milanobeer1 milanobeer2 milanobeer3

Невелика крамничка з 6 кранами і непоганими холодильниками неподалік від Lambiczoon -
Bere Buona Birra (Via Adige, 13, berebuonabirra.com) з більш лояльним цінником (на кранах переважно локальний крафт, але було помічено Pohjala), можуть порадити - все, що ми скуштували чи взяли з собою, було дуже ок.

milanobeer4 milanobeer5 milanobeer6

Крім того, у Мілані якась навіжена кількість брю-пабів, вони всюди, але раніше 6ї вечора не відчиняють дверей і всі поза центром.
З інших, рекомендованих, але неокучених закладів:
- BU/GU (Via Pietro da Cortona, bugu.business.site)
- Brewery Lambrate Golgi (Via Camillo Golgi, 60, birrificiolambrate.com)
- Quality Craft Beer BQ (Alzaia Naviglio Grande, 44, bqmilano.it)
- 7 Luppoli Birra e Cucina (Viale Ortles, 31/a, 7luppolimilano.it)

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.