Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

One morning патріотичного споживацтва



By   Lana Svitankova      22:54      Мітки: ,  
Прокинутися, начистити зуби пастою, вимити голову і намастити пику шампунями, масками і кремами від Ельфи (http://www.elfa.ua). Насмажити млинців з базарних яєць і молока (підтримаймо локального виробника!), намастити їх арахісовою пастою Peanut Butter (http://peanut.com.ua), а до кави (http://lacomba-coffee.com) нарізати кілька смужок сиру від Селиської сироварні чи ферми d’Elise (www.seliskasirovarnia.com.ua, http://www.chevrette.com.ua). Одягтися (http://hakoline.com, UGAR) і покатити на любому величку (http://www.pridebikes.com) у магазин по нові українські продукти. Про деякі позиції у списку я вже писала по тегу мейд-ін-юкрейн, а про нові знахідки розкажу. 

peanut


Косметика від Ельфи порадувала уже на початку. Засоби для волосся ще не встигли довести свою корисність у справі анти-випадіння волосся на нервовому ґрунті, але масне волосся миють і розпушують добре. Перші враження від кремів лінійки для комбінованої шкіри теж приємне – шкіра не масніє, крем швидко всотується і лишає відчуття свіжості, легкий огірковий аромат лише в плюс, але парфумованість не зашкалює і огірком шкіра не пахне. З урахуванням маєї, відверто кажучи, масної шкіри, лише раз на день обличчя треба помацати промокашкою і все. Задоволена поки що, особливо з урахуванням ціни - крем 36 грн, крем під очі від темних плям - 16 грн, міцелярна вода 24 грн, маска-скраб - 18 грн. Зубні пасти від НЛФЦ Авіцена (http://avicena.kh.ua) позиціонуються, як перші повністю органічні українські зубні пасти, але виробляються під ТМ Еколюкс, тому на офіційному сайті про них нічого немає, але докладні описи є у багатьох інтернет-еко-крамницях. Паста справді цікава, з олією зеленого горіху і справді схожа на горіх. В ціновому рівні "Сплат" (30 грн), який я раніше, зізнаюся, любила. Новина про арахісову пасту мене взагалі збила з ніг, окреме дякую Юлі Савостіній, виявляється, виробників у нас кілька, але ці не лише правильно-ідейні, але й роблять гарне пакування, що в купі зі смаковими якостями для мене є вирішальним моментом. Смачна паста. Замовляти все-таки краще напряму, бо у крамницях накрутка відсотків 30. Підсадила уже колег. Всі в смаковому офігеї. І до речі, паста дуже свіжа, однорідна і не гусне, як замовлена з Америчок. Футболки від UGAR (https://www.facebook.com/UGARClothing) дуже потішили фактом того, що самі футболки-основи виготовлені в Україні, дуже приємна, цупка бавовна, і якість принта тішить, схоже на напилення, а не аплікацію, по ідеї, малюнок не повинен відшаровуватися, принаймні, одне прання він уже успішно пережив. Ну і ілюстрація теж вітчизняна, дяки Марисі (https://www.facebook.com/marysya.rudska?fref=ts) До Hako почуття склалися змішані, скажімо, оці кофтинки з тризубами – мастхев однозначний, якість теж приємна, але є певні побоювання щодо того, як швидко облізе аплікація, щоправда, власники кажуть, що якщо прати у делікатному режимі і вивернуту річ, принт тримається), сервіс дуже приязний, пакування супер. Але далеко не весь одяг подобається на вигляд, хоча, варто визнати, що на колір і смак, і тд, але мені просто виносять мозок переклади стрітвір (streatwear) і світшот (sweatshirt). Про велики від Pride уже колись писала, і напишу коротко ще – за два роки нарікань немає. Наші пригоди з величком і фотки величка за відповідним тегом тут bike Можемо, якщо хочемо. ПС. це був відкладений запис, і тут мали б бути гарні фоточки мене з млинцями, пастою, футболкою і величком, але після ночі температури 40 і плям від потрісканих капілярів, я не модель і не дуже в стані. Тому лише нова паста і старий величок.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.