Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Груші в беконі



By   Lana Svitankova      23:51      Мітки: ,  
pear_in_bacon

Коли дуже хочеться чогось цікавого, коли не страшно експериментувати зі смаками, і взагалі, коли дуже хочеться чогось нахімічити, буває, трапляється отаке. Знадобляться, на одну особу:
- 1 міцна груша -
1-2 смужки бекону (залежно від розміру груші)
 - шматочок сиру з пліснявою, кількість залежить від смаку, але грам 10-15 буде ок
 - перець
 - спеції за бажання (орегано, чебрець, тощо)
 - зубочистки, замочені у воді, щоб сколювати неслухняний бекон
 - кілька мигдаликів чи ядер волоського горіху

 З урахуванням наведених продуктів, порція на одного виходить десь 10 грн. І моя порада - економити на беконі не варто.
pear_in_bacon_1 Груші миємо, ріжемо навпіл, вичищаємо серединку. Начиняємо її сиром, притрушуємо спеціями за бажання і перцем. Не солимо! У беконі буде достатньо солі. Загортаємо у смужки бекону, якщо треба, скріплюємо їх зубочистками. Запікаємо у незмащеній формі, температура 180 С хвилин 15-20, щоб груші були уже м"якими, але бекон не горів. Подаємо груші на теплих тарілках, посипаними дробленим горіхом. Я називаю це снобською закускою :) Але смачноооо... ПС. до речі, як вам такий формат рецептів?

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.