Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Пекін 1.1.1 Транспорт - особисті засоби пересування



By   Lana Svitankova      17:58      Мітки: , ,  
От наскільки у Кореї практично всі авто корейські - гордість, свідомість чи просто підтримка національного автопрому, настільки ж у Китаї авто - спосіб демонстрації статусу, практично всі авто іноземних компаній. Вочевидь, водити китайське авто ну капець як непрестижно. При чому, вочевидь не через якість (у нас он китайців вистачає). А от велосипеди, мопеди, електромобілі (?), найдивовижніші їх гібриди, заводського і кустарного виробництва якщо чесно, вражають фантазію. І їх стільки... Стільки! Оце наприклад, абсолютно нормальна картина.
beijing_wheel_4 І таких "комашок" на хутонах - вузьких-вузьких вулицях - купками beijing_wheel_2
Особливо мені подобаються ці рукавички на рулі, такі милі. От один - просто мопед (велосипед?), а другий велорікша з закритою кабінкою позаду. beijing_wheel Як їздити на цьому ретро, я навіть не уявляю, чесно, але виглядає так кльово beijing_wheel_5 Цей "агрегат" віз бабульку, а з вікон лунав такий біт, що я подумала, нічого собі у них просунуті пенсіонери beijing_wheel_6 Я вже писала про загадкове приховування коліс, труфпік. Від собак? Проте зграй собак я так і не помітила. Від хуліганів? Так їх такий захист не зупинить... beijing_wheel_3 Який чохол з вушками! beijing_wheel_1 Отакеє. І тисячі, тисячі їх.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.