Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Баварія 3.0. Вилазка в Австрію.



By   Lana Svitankova      21:02      Мітки: ,  
На другий день наших гостин у Німеччині ми її зрадили з Австрією, чий кордон рівно за 3 км. від Фюссена. Пішки перетнути кордон не вдалося - дощило. Містечко Ройте стало першою нашою точкою «приземлення». Запаркувалися ми, і просто на парковці нас зустріли отакі веселі горщики.
А тепер масштаб веселості і гарненькості.

12 година, будній день, низький сезон і дощ – і все, майже всі заклади, крамниці і т.д. зачинені. Навіщо порядним бюргерам вставати, відчиняти свій магазинчик, якщо туристів не дочекаєшся, а ми їх про візит не попередили. Так-сяк знайшли кав’яреньку, де скуштували кави і теплий яблучний штрудель (apfelstrudel), а як же інакше, це австрійський musthave, дуже смачний, до речі.
Потім трошки гуляли – всюди тиша і спокій.
Отакий собі веселий банк А за будиночком, у дворі 5-ти поверхівки пасуться конячки. Ідилія.
На верхівці гори за кілька кілометрів від міста розташований ще один tourist-spot – руїни замку Еренбург. Он він, на верівці, бачите?
Фантастичний досвід – підніматися вгору звивистою доріжкою через ліс, майже бігти, захекатись, піднятися у самісінькі хмари до залишків замку, підступи до якого охороняє справжній дракон.
До речі, я вперше бачила жовту медунку, а не фіолетову
За сусідню гору теж чіпляються хмари
А згори неймовірні навіть у сірий похмурий день краєвиди. Я навіть не можу уявити, як там сонячних днин.
І це була лише середина дня

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.