Так-так, насправді це просто рецепт арахісового соусу.
Мені так було соромно просто їсти улюблену арахісову пасту зі слоїка (ну ок, ще на млинцях), що я терміново для заспокоєння своєї ненажерливості потребувала в щось пасту покласти. Тому ось, рецепт арахісового соуса:
- 2 ст.л. арахісової пасти (найкраще - Peanut Butter, звісно)
- 1 ст.л. меду
- 1 ст.л. олії (кунжутна - саме воно)
- 1 ст.л. оцту
- лимонний сік, вода
Розігріти мед і пасту на водяній бані чи в мікрохвильовці (кілька підходів по 10 секунд, не більше, перевіряйте), додати олію і оцет, розмішати, розвести до бажаної густини водою/лимонним соком.
Сма-ко-та!
Подавати можна з кокосовим рисом (відварити рис у 1:1 воді і кокосовому молоці, сіль, зубець часнику), змішаним з відварним мунгом і кубиками індички (замаринованими у соєвому соусі і хересі), обсмаженими з кешью.
Це була хвилинка "люблю повеселитися, тим паче попоїсти, дякую за увагу :)

About Lana Svitankova
Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew
Свої синиці, чужі журавлі

Beer geek, beer snob and hedonist. ...

Молочна ріка, сирні береги

Про Октоберфест
EatDrinkListen - з новим роком, рец...
На платформі Blogger.
Немає коментарів :
Дописати коментар