Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me
tomorrow-guest-pie

Пиріг, який зручно зробити за день до приходу гостей, не треба потім зайвий раз метушитися, а цей особливо гарненький влітку, бо холодний.
 Простіше нема куди, насправді - з пісочного тіста печемо "корзинку" при 180С 15 хвилин.
 Поки печеться основа, змішуємо в мисці блендером:
  
500 г fromage blanc (fromage frais)
2 столові ложки цукру
2 яйця
2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
ягоди на свій смак (тут полуниці)

Збиваємо до однорідності, виливаємо у корзинку і печемо ще 30 хвилин при 160С. Даємо вистигнути і в холодильник.

Перед подачею можна прикрасити свіжими фруктами
На платформі Blogger.