Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Португалія пивна 2.0. Лісабон



By   Lana Svitankova      10:24      Мітки: , , ,  
Куди податися у Лісабоні любителю пива? Варіанти є.

Перше і найкраще місце для пиволюба - Cerveteca Lisboa (Praça das Flores 62, http://www.cervetecalisboa.com). Пивотека, де можна і посидіти, і взяти пива додому. Дуже часто оновлюваний вибір пива на розлив, фантастична пропозція - 5 тестингових келихів (будь-якого пива на вибір) - 9 євро. Легкі закуски (бутерброди з пивним маслом, по рецепту власника - must try), приязний балакучий хазяїн, регулярні заходи для пивоманів - зустрічі з пивоварами (і локальними, і заїжджими, наприклад To Ol). Можна розрахуватися карткою. Вибір пляшкового пива не надто великий, але дуже ретельний - скандинави, американці, бельгійці - одні з найкращих представників. Улюблене місце, однозначно. Враховуючи, що наприкінці вулиці - морозивко Nannarella - взагалі епік він.

lisbeer4
lisbeer3
Пароль до вайфаю:)
lisbeer5 lisbeer6


Lisbeer (Beco do Arco Escuro 1, https://www.facebook.com/lisbeerbar) на момент нашого візита працював буквально три тижні, але вибір пляшкового пива за 200 позицій з усього світу уже вражав. На розлив варіанти були на диво нецікаві, але власник пояснював це "тестовим" режимом і вивченням смаків. Хоча, що їх вивчати, я і так йому одразу сказала, що найпопулярнішим на розлив буде Bud (що виявилося правдою, між Punk IPA, Paulaner, Anchor Porter і Weihenstephaner), і не помилилася. В холодильнику було і кілька португальських крафтів, асортимент яких обіцяли розширювати з часом.
Що найбільше здивувало - зал з попільничками. Не відокремлений ніяк.

lisbeer lisbeer1 lisbeer2

Ще обовязково навідайте Sant'Ana LX Brewery (Rua Bernardim Ribeiro 53, http://www.lxbrewery.pt). Ми туди не потрапили, бо дуже пізно дізналися, що для відвідувачів відчинено по вівторках і четвергах з 12ї. Це найперший крафтовий бровар Лісабона, і зразки дуже цікаві, не кажучи вже про "а поговоріть", але, мабуть, уже наступного разу.

Місцеве пиво подають також у STORIK restaurant, Cruzes Credo, Fábulas. Так нам сказали пивовари, але ми не перевіряли.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.