Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Періодичний Made-in-Ukaraine hunt - квітень



By   Lana Svitankova      19:50      Мітки: , ,  
haluzka1

Я люблю гірчичний колір (з чого б це, правда?:) або, як поляки на нього кажуть - медовий. І тепер у моїй колекції речей цього дивовижного відтінку нове надбання. Прекрасна скляна галузочка від Haluzka. Вона просто неймовірна, чесне слово. І головне - таких підвісів, перстенів і брошок майстриня з золотими руками зі Львова робить будь-яких кольорів і форм. Цілий скляний ліс, коли бачиш все різноманіття - аж заворожує, навіть у вухах чути тихий дзвін, коли вони цокають одна об одну на вітерці... Але, це я відволіклася, щаслива по самісенькі вуха, що зустріла Галузку на Пікніку в Одесі.

haluzka2


Там само розжилася прекрасними листівками від Іри Лопатіної. Зараз важко здивувати листівками, їх багато, красивих і оригінальних, але ці поцілили мені в самісіньке серце. І кожну куплено з думками про певну людину, якій вона і дістанеться. Дякую за жменьку щастя, Іро.
  haluzka3

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.