Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Beerbutter



By   Lana Svitankova      16:56      Мітки: , , , ,  
Давно не було про псування пива, еге ж?
Зустрічайте черговий експеримент - пивне масло. Ідея приїхала з нами з Лісабона, бутербродами з таким маслом за власним рецептом пригощав нас хазяїн пивотеки. Нам так сподобалося, що практично на наступний день після повернення ми і собі таке витворили.
Насправді, все дуже просто, але для того, щоб все було смачно, потрібно дві речі - хороше масло і хороше пиво.


beerbutter

Наш варіант - розмарин+ІРА+апельсин

Масло (щонайменше 82%, а краще - знайдіть якесь фермерське, ще більш жирне, ми маємо в планах протестувати продукцію одних товаришів, бо в наше масло з купою води ще більши рідини не увіб'єш) потримайте поза холодильником, щоб воно розм'якшилося. Чим краще і рівномірніше воно набуде кімнатної температури, тим легше буде з ним працювати.  Цього разу взяли Valio.

Пиво - обов'язково з характером, нудне не додаси маслу нічого. Взяли BrewDog Punk IPA. Почати з 20 мл і доливати потроху в масло, збиваючи його міксером. Головне не перестаратися, щоб пиво не припинило вбиратися у масло і не виступило краплями на ньому. Краще по ложці, щоб не зіпсувати. В нашому випадку увійшло приблизно 60-70 мл на пачку 200г.

Додатки - на мою скромну думку, ІРА завжди гарно пляше в парі з розмарином і цитрусами, тому трохи додали дрібно покраяного розмарину, чебрецю і апельсинової цедри.  

Перекласти у "пасочку", тримати в холодильнику, мастити на тости, їсти так, або згори додавати ускладнення для бутербродів і насолоджуватися. Дуже смачно.

beerbutter1

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

2 коментарі :

На платформі Blogger.