Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Португалія пивна 3.0. Кашкайш



By   Lana Svitankova      19:57      Мітки: , , ,  
Власне, це умовно-про-пиво, тому що про одну броварню і океан.

lisbeer7
До Кашкайша ми поїхали після мого забігу, збиралися гуляти набережною, мацати океан, їсти морозиво, бо зранку погода була просто фантастична. Практично все це ми і робили, але під важкими хмарами, періодичним дощем, але це нам особливо не заважало. Ну практично. Окрім того, що ми прийшли у Deck Bar (Arcadas Parque, 21-22, www.deckbar.pt) практично на нитку мокрі, бо остання хвиля нас таки дістала.
Це найстаріший бар у Кашкайші, який наливав, наливав звичайне португальське пиво, і ось раптом почав варити своє. Нам страшенно пощастило, що ми застали на місці Мігеля, який залюбки розповів нам багато цікавого про своє пиво і про нові віяння у пивній культурі Португалії в цілому. Взагалі було настільки приємно спілкуватися з людиною, яка помітно закохана у свою справу. Взагалі, Мігель вчився на психолога в Абердині (ви чуєте, чуєте дзвіночки?:)), повернувся і якось так сталося. Сталося пиво. Найбільше мене вразило, що від пропозицій постачати пиво кудись іще Мігель з партнером відмовляються, вони хочуть, щоб іхнє пиво стало місцевим пивом, пивом Кашкайша, асоціювалося саме з ним. Назви усіх сортів пива - це назви пляжів поблизу. До речі, етикетки на пиво вони клеють молоком, ніколи б не подумала, але колекціонери етикеток їх би зацілували - краще відліплюваних я ще не зустрічала. Deck Beer Lab збираються розвивати культуру споживання пива, започаткувати лекції, дегустації, де розповідатимуть не лише про пиво, а й про їжу, з якою воно гарно танцює. Я в захопленні, одним словом. Якщо будете поруч - не проходьте. Пиво цікаве, їхній бельгійський дубель - один з найдубельjвіших крафтів, які я зустрічала в такому стилі, а свіжий IPA на місці - взагалі супер.

deck

Ну і щодо хвиль. Ось так вони виглядають. Зацініть висоту на останній світлині. А взагалі, хвилі завжди прекрасні, хоч ми і були купані в холодній воді)

cascais cascais01 cascais02 cascais03 cascais04 cascais05 cascais06 cascais07

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.