Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

xMas edition



By   Lana Svitankova      21:24      Мітки: , , , , ,  
Трошки хвалько-допис, про новорічний проект.
Проект вийшов дуже-дуже лімітованим, щоправда, з технічних, а не зіркових причин.

Christmas_ed3
Це слоїчки і корки для різдвяної гірчиці. Як нині модно казати - custom made, limited edition, one of a kind. Ну, і без зайвої скромності, це все правда. Робила слоїчки чарівна Надя Ричок, сніжинка-штамп by Alex Mankuta, ідея by yours truly. Бірчиця так і лишається хобі, а не бізнесом з різних причин, але у першу чергу тому, що перехід у категорію "бізнес" означатиме ріст, вшир і вгору, втрату затишності і "як для себе"-ності (але інколи і головного болю), а я все ще хочу відповідати за кожну банку. Тому поки що так. А ви, мої бізнес-леді, боялися переносити хобі в бізнес, чи робили це залюбки? Чи так само в кайф ваше хобі, тепер, коли це робота?

Christmas_ed1

Christmas_ed

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

7 коментарів :

  1. фотографія була була була пристрастю і частинкою кожного дня і камера продовженням руки, а 6 років тому почала процес "ставанням" бізнесом, процес завершився років три тому, політ нормальний, найбільші недоліки для мене це невміння зупинитись: сказати "ні" постійному клієнту і визначення часу для відпочинку і для себе. Тобто всупереч загальноприйнятому враженню, що от "почнеш свій бізнес і будеш сам собі король" є і правдивим і хибним водночас, залежить від обсягів і успішності і level of involvment :) разом з тим, я жодного разу не пошкодувала, що розпочала його! успіху Тобі в будь якому напрямку, в якому Ти рухатимешся :) Olenka Antonyuk Akyol

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) я просто цього і боюся - що коли перетворюєш хобі на бізнес, то воно стає рутиною і втрачає цей "відпочивальний" елемент, ти вже не можеш робити це щось, кол заманеться і буде настрій, тощо. Бо коли ти працюєш на когось, то є шанс на 8годинний робочий день, а коли на себе - він стає 24 годинним:)

      Видалити
  2. ох Лано, ти як завжди щось таке прекрасне вигадаєш)

    ВідповістиВидалити

На платформі Blogger.