Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Ідеальна пивотека as is



By   Lana Svitankova      18:32      Мітки: , , , ,  
Чим нас дуже і дуже порадувала Рига - то це найкращою з бачених мною пивотек.
Знайомтеся, BeerFox/Callous Alus і Майк.

BeerFox6
Ідеальна пивотека - це не круті бренди, гарні столики і етажерки, це ретельно підібраний асортимент, це хазяїн, з яким можна годинами теревенити про пивні стилі, напрямки, тенденції, цікавинки, згадувати історії, фестивалі, і не лише пиводотичні. Майк переїхав до Риги з США і відкрив свою крамничку ось уже рік як, і я впевнена, що це найкраще, що сталося з містом у пивному сенсі. Окрім того, що він тішить місцевих і не дуже пиволюбів чудовим експортом, а також локальним крафтом і напоями від найближчих сусідів, він підтримує тісні зв'язки з молодим крафтовим рухом Латвії і подеколи бере участь у пивних експериментах.
Чудовий співрозмовник, неперевершений порадник. Ми були у нього в гостях двічі, і такої насиченості дахозривно крутого пива у такій концентрації я не зустрічала ніде. Нас було четверо, у перший день ми скуштували по 3 пляшки, пускаючи келихи по колу, тому в цілому це 12 сортів - і жодного середнячка. Абсолютно інший асортимент у порівнянні з станніми пивними крамницями, які доводилося навідати, так, є кілька Mikkellerів, пара BrewDogів, знайомі бельгійці, але в цілому - абсолютно невідомі американці, японці, знову бельгійці, данці, естонці і тд.
Окремо хочеться відмітити те, як ненав'язливо в інтерєр вписалися килимки й інші елементи декору в суто фолковому латвійському стилі. За це окремий респект. Тому якщо ви раптом у Ризі і п'єте пиво - перший must visit.

BeerFox BeerFox1 BeerFox2 BeerFox3 BeerFox4 BeerFox5

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

2 коментарі :

На платформі Blogger.