Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Ризьке полювання на ялинки



By   Lana Svitankova      23:22      Мітки: , , ,  
Наш довгий вікенд у Ризі був сірим, вологим, вітряним - не надто різдвяним. Але! Все дуже покращував проект Шлях різдвяних ялинок, який проходить уже шосте. На офіційному сайті - http://www.eglufestivals.lv/en/home - можна почитати коротку історію свята, перелік ялинок і описи до них. Звісно, інтерактивна мапа теж є. Тому просто гуляння містом перетворилися у полювання на ялинки. Шкода, що вдень вони і наполовину не такі гарні, як вночі, але коли стає темно, і накрапає дощ уже хочеться до каміна і на диван і щось смачне у келиху (а смачного було, про це згодом). Між іншим, мешканці Риги вважають, що перша ялинка з'явилася саме у них 1510 року, коли діти прикрасили ялинку, приготовану на традиційне спалення до дня зимового сонцестояння.

Ну і моя колекція:

1. Перша ялинка на планеті Земля - цілком зрозуміло, чому, ні? :)

christmas_tree_hunt
2.Ялинки-маяки, мої улюблені, мабуть. Група ялинок, які за задумом автора повинні вказувати шлях духу Різдва.
christmas_tree_hunt_1 christmas_tree_hunt_2 christmas_tree_hunt_3 3. Ялинка під назвою "Мир лісу" christmas_tree_hunt_4 christmas_tree_hunt_5 4. Одна з найгарніших, "Ялинка кімнати любові свічок" - трохи незрозуміла назва, але дуже красива ялинка, єдина на все місто зі справжніми свічками у скляних боксах, які щовечора запалюють заново. christmas_tree_hunt_6 5. Ялинка-музична скринька christmas_tree_hunt_7 6. Ще одна, дуже крута ялинка для лінгвістів. ConFIRmation, ага? Обіграли Ромео і Джульєтту, дали герою-коханцю в руки ялину :) christmas_tree_hunt_8 7. Ялинка-калейдоскоп christmas_tree_hunt_9 8. Ялинка-тетріс christmas_tree_hunt_10 9. Ялинка-кактус (з пляшок чи то з-під молока, чито з-під кефіру) christmas_tree_hunt_11 10. Ялинка "Рига в кольорі" christmas_tree_hunt_12 11. Ялинки фото (кіно?) плівки christmas_tree_hunt_13 12. Книжкова ялинка на будівлі центральної бібліотеки christmas_tree_hunt_14 13. Різдвяні олені christmas_tree_hunt_16 14. Срібна ялинка christmas_tree_hunt15 Ще п'ять знайдених виявилися замиленими, отже 19 з 41 - майже половину знайшла :) А вам яка найбільше?

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.