Чергова ідея, як з простого сирника зробите щось схоже на торт. Торт про літо.
Основа - корж з печива, але цього разу без цукру
База - сирник з шоколадними краплями. Можна додати більше борошна, щоб він краще тримав форму і не виглядав таким покришеним, але мені більше до вподоби суфлейний смак.
Фруктове суфле - 400 г морожених полуниць, трохи виварених, пюрованих, +4 г агару, розведеного у 100 мл води. На майбутнє - для кращого результату, полуниці таки краще пропустити крізь сито, бо кісточки трохи псують вигляд. Виливати на вистигли сирник, з якого ще не знято форму.
Поки суфле ще тепле і не повністю вистигло, прикрасити кавовою гранолою.
він такий стильний, я прям не можу!
ВідповістиВидалитиале я думала що з іншими ягодами/фруктами щось, бо колір не сильно полуничний :)
Дуже рідко коли фрукти/овочі після теплової обробки зберігають природний колір. Насичений зелений ківі взагалі огидно бурим стає. Хіба що вишня більш менш, та все одно трохи міняє. А тут без неї нікуди, інакше агар не працюватиме.
Видалитита, ясно що міняють, я ж варила )) а щоробити якщо хочеться насичений його ж (фрукта) колір? сік додати потім, чи забИти?
ВідповістиВидалития думаю, цьому вчать на курсах кондитерів:)
Видалити