Тому останні два рази я робила кавову гранолу і дуже задоволена нею, єдине, треба не провтикати момент, коли вже все, і треба діставати, бо температурний режим трохи інший, ніж у попередньої версії.
На 600 г пластівців (найкраще брати суміш, а не лише вівсяні) знадобиться 150-200 мл теплої кави, 2 столові ложки меду, 1 ст. л. арахісової пасти (це опціональний експеримент), 2 столові ложки олії і все, що ви хочете додати до граноли. У мене цього разу покришений арахіс, сушена журавлина, курага, родзинки і насіння льону.
Розігріти піч до 180С. Вмішати у пластівці "начинку", потім влити каву і швидко перемішати до більш-менш однорідності, висипати суміш на деко, розрівняти, але не розбивати всі грудочки. Випікати 10 хвилин, перемішати і ще 10 хвилин, бажано сидіти поруч, дивитися і нюхати, щоб не почали пригорати пластівці чи сухофрукти. Дістати, вистудити і скласти у коробку-банку. Мені найбільш смакує з домашнім йогуртом. Доброго ранку!
Кава добре відчувається? Бо я тут саме зібралася пекти свою бананново-арахісову, але кава звучить дуже цікаво )
ВідповістиВидалитиНе дуже, але я робила не міцну у френчпресі. Якщо зробити ядрьону, думаю, буде чути
Видалити