Це базове безборошняне печиво, в яке можна додавати все, що вам заманеться, але в межах липкості печива.
З цієї партії я винесла два уроки: наступного разу треба взяти крупнішу стружку, бо ця якась взагалі наближена до кокосового борошна, і печиво дещо забилося, замість повітряного, воно дуже щільне, але за рахунок цього до чашечки ранкової кави можна вжити аж два - і будете наїджені. Другий - чистим мені в ньому бракне смаку, треба щось додавати. Скажімо, насіння льону чи горішки, чи кориці, з бананами буде гарно. Але не перестарайтеся з додаванням сухих складників, інакше бананового пюре може не вистачити зліпити то все докупи. Отже.
Зважайте, що за рахунок того, що стружка буває різного розміру, так само як банани, орієнтуйтеся на відчуття. Маса буде досить пластичною, але при спробі формування дисків все одно кришитиметься, я краї доліплювала вже на деко. Можливо, наступного разу будуть грудки, а не диски, але це треба брати до уваги з огляду на час випікання. На 8-9 крупних печив:
- два стиглі банани, перемелені/розчавлені виделкою в пюре
- орієнтовно 90 гр кокосової стружки
Добре перемішати, наліпити дисків, викласти на змащене маслом деко. Випікати при 180С 20-25 хвилин. І всьо.
Лано, а воно сухе-крихке, чи ні? бо я люблю кокосове, але щоб мнягеньке :)
ВідповістиВидалитиВоно мякеньке з печі, але потім підсихає. Але не таке крихке-сухе, як, скажімо, чіпси чи шось штибу
Видалитиага. значить якщо раптом зберігати, то в герметичному чомусь.
ВідповістиВидалитидякую, спробую :)