Відколи я зрозуміла, що ідеальне - м'яке, не застигаюче в камінь морозиво виходить у моїй морозивниці на основі англійського крему, не можу зупинитися, роблю і роблю це морозиво.
Скажімо, в цьому крім бази, дві жмені чорниць, ложка цукру, десь 50 мл води, виварене, поки рідини не видно, а схоже на начинку пирога (хвилин 15). Рецепт крема є тут. Головне - не перестаратися з рідиною у додатках. Коли я роблю фруктове, то виварюю фрукти в густе пюре з цукром і водою, бо інакше морозиво таки замерзне в камінь, і для того, щоб його їсти, треба буде заздалегідь його перекладати з морозилки в холодильник. А це - закортіло, дістав і уже їси. Хоча ні, "люба, ти вже все пофотографувала, можна їсти?" :))) Пс. а з білків, які лишаються після бази, можна робити легкі сирнички (ті, шо чізкейки) у порційних формах.
воно такого красивого кольору, дякую за рецепт буду пробувати)
ВідповістиВидалитиТааак, і це його натуральний колір! Ще дуже красиве з полуниць виходить, але в них більше води, їх трошки довше уварювати
Видалитиа з білків вихоить чудова павлова :)
ВідповістиВидалити