Грушевий пиріг з рокфором
Взагалі, це не стільки рецепт, скільки ідея, покласти на тісто будь-якого розміру ви можете скільки завгодно сиру і груш, залежно від смакових уподобань і бажання наїстися.
Отже, інструкція:
на квадрат листкового тіста викладаємо шар бринзи (у мене була з травами), на нього - тонкі скибочки груш, посипаємо їх трошки дрібно покраяним свіжим розмарином і чорним перцем, згори посипаємо сиром з блакитною пліснявою (хоч рокфором, хоч данаблу), зліплюємо краї квадрата, щоб утворилися бортики. На 20 хвилин у піч 200С. Посипаємо дрібно побитими горіхами (я брала волоські, але це теж варіативна складова). Ще 10 хвилин і божественний пиріг, ці райські кущі, нектар і амброзія, готовий.
о тю, це після Станіславського чи як їх там, чи до?)
ВідповістиВидалитиНу, я робила його і до, але Станіславський нагадав, що можна ще :)
Видалити