Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Ванна, або впихнути невпихаєме



By   Lana Svitankova      13:53      Мітки: ,  
Я не покажу вам "до", просто скажу, що у ванні була власне ванна і умивальник. Тепер сюди вліз душ, пралка, пенал, тумба, рукомийник і кошик для білизни. Звісно, це варіант не для тих, хто любить полежати у ванні, але ми довготривали закисання у воді не любимо.


Bathroom
Тут буде невеликий ліричний відступ про кахлі. В нашому ремонті у нас був шматочок дорогих кахлів, підлога на кухні з середнього, скажімо, сегменту, і оці, наші, Golden Tile, які коштували 230 (Sherwood, під дуб) і 180 (Аризона) грн за метр квадратний. І всі кахлі, незалежно від вартості, далекі від ідеальних. Врешті-решт, людина з руками примудриться покласти їх пристойно, але геморою буде огого. Тому я не бачу сенсу сподіватися на дорожчі кахлі і їхню потенційну більшу зручність у процесі ремонтному. Ні, вони всі однакові. А от асортимент у Golden Tile мені дуже сподобався. Любителі кахлів під дерево знайдуть, де розгулятися. Дуже раджу, приємні на доторк, нехолодні, фактурні і просто гарні кахлі.
Покладені на вітчизняний полімін.
Стеля - та ж фарба, що й на кухні.
Витяжка - Vents, в рази дешевша за закордонні аналоги. Тягне, досить тиха. Поки претензій немає. 
Меблі і рукомийник - спільна україно-польска продукція Cersanit. Чим гарні, то це широким вибором величини кожної моделі рукомийника, тобто, якщо сподобалася форма, підібрати можна під ванну кімнату любого розміру.
Окрема пісня з дзеркалами. Враховуючи дизайн меблів, мені дуже кортіло мати дзеркало з заокругленими краями. Всі готові були винятково імпортними, за якісь незрозуміли гроші від 6 тисяч. За дзеркало, are you serious?! Навіть, якщо воно з абсолютно непотрібною підсвіткою. Замовила у нас, будь-який розмір, кут заокруглення, монтаж на саму стінку чи з зазором - будь-яка захцянка. Виготовляють швидко, ідеально пакують для транспортування. 
Практично всі засоби для миття, порошки, шампуні - все уже давно люблене і обране місцеве. 
Питання?
Контакти виробників - тут 



Bathroom1 Bathroom2 Bathroom3 

І імпровізований автопортрет :)

  Bathroom4

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

12 коментарів :

  1. але ж класно! Ми чогось 7 років назад не додумались зробити душову замість ванни, і як результат, пралка переїхала на пмж до кухні, чим страшенно засмутила майбутні каструльки та різноманітні кухонні штукенції, адже, вони розуміли, що їм всім разом тут не ужитись ) проте часом допомагає не робити непотрібних покупок посуду )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О ні, в моєму випадку пралка на кухні взагалі не розглядалася

      Видалити
  2. Фіранка з котами навіть у мене, дуже нейтрального котолюба, викликає купу позитивних емоцій))

    ВідповістиВидалити
  3. хочу фіранку з котами, де таку взяти? :)
    кахлі під дерево кльовезні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми взяли в Ашані, але я в Епіцентрі їх бачила, там взагалі забавні такі є, із зебрами, рибками і тд, Spirella

      Видалити
  4. і контейнер зберігати порошок дуже класний :)

    ВідповістиВидалити

На платформі Blogger.