Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Travelmap



By   Lana Svitankova      14:48      Мітки: , ,  
travelmap

Нині дуже популярні скретч-мапи, де треба стирати покриття з країни, де ти побував, і поступово настінна мапа стає кольоровою. А у нас отака тревел-мапа. Незмінна уже 5 років традиція відправляти за можливості з кожного нового міста листівку додому. Підписуємо з Ра по черзі. І вже вкотре кажу - це так кльово, повернутися з мандрів, пірнути з головою в будні, а тут раз - і в скриньці листівка, шматочок подорожі, що нагадує про реальність минулого, що ти не вигадав ці краї, що вони тобі не наснилися, ти справді був там. Ну і на звороті якісь особливі слова чи настрої саме цієї поїздки.

Така собі колекція: Львів, Цюрих, Брюгге, Інсбрук, Стокгольм, Койкнхоф, Мельк, Амстердам, Фюссен, Будапешт, Пекін, Тянцзинь, Санкт-Петербург, Львів, Тілбург, Любек, Гамбург, Вільнюс, Одеса, Барселона, Зальцбург, Аахен, Кельн, Краків, Жирона, Дортмунд, Сеул, Сігтуна, Бамберг, Мюнхен, Рига, Флоренція, Нюрнберг, Стамбул, Нордлінген, Орно, Алкмар, Валенсія, Тиресо.

 Хоча, судячи з усього, тепер поповнюватиметься вона не вельми часто... А ви відправляєте собі листівки з мандрів?

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

1 коментар :

На платформі Blogger.