Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Боденське озеро на авто.2.3



By   Lana Svitankova      12:47      Мітки: , , , ,  
Частина перша і друга завершується коротким заїздом у Санкт- Галлен у Швейцарії. З Вадуца до нього менше години, але в тому випадку, якщо на вашому авто є швейцарська віньєтка, яка дає вам можливість їздити місцевими автобанами. Інакше доведеться чигиряти дорогами місцевого призначення.


 У Санкт-Галлен ми їхали подивитися ту саму бібліотеку і абатство, про яке пишуть в кожній книжці пивної історії, випити пива в місцевій пивоварні і погуляти. Власне, от і погуляли. Пивоварня закрилася в 16:00. Бібліотека працює до 17:00, але останній вхід в 16:30, а ми прийшли під неї в 16:35. Але місто таке симпатичне і гарнюще, що ми не пошкодували все одно. В'їзд і виїзд через тунель. Санкт-Галлен - просто рай для любителя красивих балконів,бо такої концентрації фантастично красивих історичних їх я не бачила ніде. Місто пряничне (в тій подорожі все було пряничне). І в світлі різдвяних гірлянд все ще гарніше. Подивилися на червону площу - кілька кварталів затягнуті в червоний тамрак, дуже забавна інсталяція. Походили, померзли, випили кави у хіпстерській кав'ярні і поїхали додому. Але в це місто 100% треба приїхати окремо на весь день. 














About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.