Власне, це експериментальний варіант моїх улюблених "тріщинок", але без пшеничного борошна. Кількість цукру зменшена до 4 ложок, а пшеничне замінено на 6 ложок з гіркою вівсяного + 4 ложки гречаного. Це на два невеликих яйця, зважайте, що кількість борошна треба буде коригувати, виходячи з ситуації. Думаю, наступного разу для додаткової корисності цукрову пудру замінити на суміш мелених горіхів і насіння льону.
Випереджаючи питання - борошно, як і пластівці я беру у напряму у Діамант ЛТД. За два роки жодних розчарувань, жучків і тд. Рекомендую дуже.
About Lana Svitankova
Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew
На платформі Blogger.
Немає коментарів :
Дописати коментар