Окрім кількох кілограмів песто, які поїхали жити в морозилку до зими, мою уяву хвилюють чаї зі смаком літа, які гарно буде пити холодними сірими зимовими вечорами (та й ранками і днями, чого вже).
Я вже насушила м'яти, липи, днями їду в ліс по листя дикої малини. Що ще порадите насушити і де то брати?
Чебрець. Як на мене, то це мастхев для чаю.
ВідповістиВидалитиТреба пошукати на ринках, дякую. Бо дикого де взяти, точно не знаю.
ВидалитиА ми малину сушимо, зрізаючи верхівки прутиків разом із ягодами та листям. Так само польові суниці. Так ще більш ароматніше виходить:) і головне, це все добро можна сушити просто на балконі, ягоди сушаться чудово у таку спеку.
ВідповістиВидалитиа ще заготовляю плоди чорної горобини, смородини, ірги, червоні порічки... листя смородини та вишень, мелісу... Доречі, якщо треба меліси, можу вислати поштою:) в мене вона розмножилась як бур'ян, косити можна:))))
P.S. давно читаю Ваш блог. Ви надихаєте:)
Полізла дивитися, що таке ірга - щодня нові відкриття:)
ВидалитиПс. рада, що подобається
Автор видалив цей коментар.
ВідповістиВидалитиАвтор видалив цей коментар.
ВідповістиВидалити