Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Чорничний тарт



By   Lana Svitankova      23:20      Мітки: , ,  
blackberry_pie

Вам знадобляться (на форму 20 см): blackberry_pie_1 пісочне тісто
200-300 г чорниць
100 мл вершків
 1 яйце
 30 г цукру 
жменя горіхів (потовкти)

 Тісто розкачайте, вистеліть ним форму, наколіть виделкою, випікайте з вагою (боби чи кульки) 15 хвилин при температурі 180 С. Тим часом змішайте цукор, вершки, яйце, всипте горіхи. На готову форму з тіста вилийте яєчну суміш і висипте чорниці. Поставте назад у піч і тримайте там 20 хвилин. Перед подачею дайте охолонути. Варіація з Saveurs, щоправда, печива я не додавала і пропорції дещо інші, і форму з пісочним тістом я ніколи не змащую маслом, на мою думку, в тісті його достатньо і так, ніколи, тьху-тьху, тарти не пристигають. Смакотааа... Насичений, справжній смак літа.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.