Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

BudBeer UPD



By   Lana Svitankova      23:43      Мітки: , , , ,  
Завдяки запланованому і незапланованому візиту в Будапешт в грудні, маю трошки beer-апдейтів.

Спочатку треба зазирніть в оцей запис, а в ньому одразу ж посилання на найперший запис, дяки тому, що в Будапешті все змінюється не так швидко, принаймні, з'являється щось нове, але не те щоб зачиняється.

Ці заклади я відкрила для себе цього разу і однозначно дещо хочу порадити.

bud00


Monyó Café - Craft Beer Bar (Kálvin tér 7, monyo.hu) має гойдалку на барі, шість кранів, холодильник та абсолютно нетиповий для крафт-бару інтер'єр та атмосферу. Ніякої тобі хіпстоти, випендрьожу, і так далі. Для цікавих, що варить одна з найвідоміших у Будапешті пивоварень.  В основному своє. Картка/готівка. АПДЕЙТ - нещодавно робили ремонт,можливо зараз все інакше.


bud02 Bud01 bud03


Malter Beerstro - beer & food (Akácfa u. 38, maltr.hu) кілька кранів, чехи і угорці переважно, але кухня вражає. Тут я їла найкращі мізки ever, щічки теж фантастичні, з 16 до 18 happy hour -30%, на наступний раз залишила кров'янку :) Дуже рекомендую хоча б на поїсти, а якщо пиво видасться вам нудним, на пиво перейти в сусідній бар. Картка/готівка. АПДЕЙТ - схоже, закрився.
bud04 bud05 bud06 bud07 bud08
Hopaholic (Akácfa u. 38) - невеличкий бар з надзвичайно цікавим вибором імпорту, який завжди можна перевірити на Untaрpd, це верифікований заклад, тому всі 10 кранів з цінами можна подивитися, і розкішним переліком пляшок (хоча пляшки перегукуються з набором в Csakajósör). Зазвичай не надто заповнений, але під час презентацій місцевого пива - які бувають - місце приткнутися доведеться або пошукати, або випити келих навстоячки, і рушати далі. Картка/готівка. Дуже рекомендую. 
bud09 bud10 bud11


Jónás Craft Beer House (Fővám tér 11, http://reketye.com) - фірмовий бар пивоварні Reketye Brewing Co. Влітку мабуть пречудова місцинка з видом на Дунай. 10 кранів, переважно своє, холодильник з банками. Тут вперше стикнулися з тим, що пиво продають малою і великою порцією, але посу для цього один - маленьку порцію вам просто налиють півкелиха. Їжу оцінити не мали нагоди. При порожньому практично закладі увагу персоналу довдиться привертати примусово.







Hops Beer Bar (Wesselényi u. 13) маленький, густо заселений ввечері бар з цікавим вибором кранів і пристойним холодильником. Місцина непогана, трохи шумна, а може не пощастило з часом.


Krak'n Town (József krt. 31a, krakn.hu) - абсолютно фантастичний заклад, де кожен гвинтик стилізованого стімпанкового салону продуманий, навіть колонки зашиті у спеціальні корпуси, я вже мовчу про барун стійку. Абсолютно фантастичний візуал, кухня абсолютно не та, що демонструє гугл, замість типового шотландсько-британського їдла ми натрапили на майже файн-дайнінг з відповідним цінником, але неймовірно смачно, правда. Пива 8 кранів, є своє (варять для них) і гостьове, на питання, чи пролили кран - бо пиво мало специфічний запах і смак - мені просто запропонували поміняти сорт. У підвалі, який працює з 17:00, 25 кранів крафтецю. Зовсім нетипові келихи, але тут теж наливають меншу порцію половиною звичайного келиха, єдина претензія до презентації, либонь.





Ну і в теплу пору року їдьте у Főzdepark (Maglódi út 47) - пивний парк - колишню індустріальну зону, де в одному місці зараз розмістилися 4 пивоварні: Monyo, Mad Scientist, HopTop i Horizont. Там і погуляти можна, і випити.

bud12 bud13 bud14

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.