Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

BudBeerWeekend 2.0. і кава



By   Lana Svitankova      16:37      Мітки: , , , ,  
З останього допису про пивні місця Будапешта дещо помінялося, тому почуваюся зобов'язаною повідомити вам ці (не зовсім) новини, тим паче (якщо вам ще не набридла ця новина) - безвіз, а візейровий рейс до Будапешта один з найгуманніших по ціні. Якщо ви в своїх мандрах знайдете щось нове, не соромтеся ділитись.
На жаль, без фотоапарата і лише з мобілофото, але знання важливіші за фоточки:)

Однозначно лишається най-найцікавішим місцем в сенсі імпорту - Csakajósör (csakajosor.hu).
Крамничка розширилася, обзавелася ще одним невеликим залом, і в неї так само краще приходити якомога раніше, тому що ні сісти, ні навіть притулитися з келихом годині о 7-8 вже нема як. Позавчора на крані стояв Cigar City імперський стаут з малиною. Є цікава Америка, Скандинавія, трохи Бельгії й інша строката Європа.




Любителі Élesztő можуть радіти тому, що вони відкрили ще один заклад, в самісінькому центрі у готелі Маріот і назвали його, логічно що, Marionett. Як і старший брат, цей бар тяжіє до угорського крафту.

Колишній Kézműves Csemege тепер зветься BEER to GO і працює, як нормальна пивотека, а не до 6 вечора.

На іншому березі прямо на набережній розташувався цілий бельгійський квартал - 4 заклади в ряд наливають бельгійське пиво, а поруч відкрився маленький але цікавий магазин Belga Sörök Háza (http://www.belgasorokhaza.hu)




Хороша крамничка угорського пива, а також штук для домашнього пивоваріння - BeerOdalom sörszaküzlet, а неподалік Маргіта є Különleges Sörök Boltja - теж пляшковий магазинчик з непоганим вибором угорського пива і пива з сусідніх країн.

Крім того, у Будапешті зараз є купа місць, куди варто сходити на каву. На хорошу каву.
Дуже коротко - My Little Melbourne Coffee and Brew Bar - кав'ярня, з якої почалася моя любов до іншої кави, десь роки 4 тому.
Blue Bird Cafe Hand Made Roastery - дуже нове місце, яке до того існувало лише як палярня кави, а тепер мають малесеньке кафе, де завжди черга, і сильно нагадують мені наш Еспресоголік



Espresso Embassy - суперстильовий заклад з фантастичною кавою іншої угорської палярні, де красиво все, навіть пачки кави. Купа нагород на поличці.



SHIMAYA COFFEE ROASTERY - маленький японський заклад (це для окремо зацікавлених), де роблять відро фільтр-кави на виніс (місць сісти немає) і продають малесеньки пакетики свіжообсмажених зерен.


About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.