
А тепер знайомтесь. Мій улюблений пиріг з яблуками - це яблука без пирога. Просто запечені. І маленька таємниця досконалого, неперевершеного їх смаку - шматочок масла. Мед і масло і сік перетворюються на карамельний соус, який зі звичної з дитинства страви робить мало не вишуканий десерт. Жодних складних і заплутаних маніпуляцій:
1. Вмикаємо піч на 180С
2. Зрізаємо з митих яблук "шапку", вирізаємо серцевинку.
3. Всередину кладемо ложечку меду, горіхи, шматочок масла, знову горіхи, мед, притрушуємо корицею і мускатним горіхом.
4. Печемо 30 хвилин.
Для повного блаженства можна полити якимось соусом чи топленим шоколадом, але це вже додаткові рухи, до яких не хочеться вдаватися у такий день.
Якщо яблука тріснуть, і соус виллється у форму для запікання, не забудьте вилити його назад на яблука перед вживанням:)
Так, я знаю, що є думка, що мед не повинен нагріватися до такої температури, але я неї не притримуюся.
Так, масло можна не класти, але смак буде зовсім інший. І скілки там того масла, правда ж?




какие красивые у тебя формочки)) няняня
ВідповістиВидалити