Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

М'яти м'яту



By   Lana Svitankova      22:37      Мітки: , ,  
Якщо з добрячого пучка м'яти обірвати листочки, перемолоти їх у пюре блендером з гірчицею, медом, лимонним соком і трошечки олії, то вийде прекрасний соус до будь-якого мняса. А якщо до баранячого каре (обсмажити на сухій сковорідці і на 10 хвилин у піч при 200С) з запеченим цукіні (притрусити сумахом і 20 хвилин в печі, останні 10 - з мнясом) - так взагалі... mint&mustard

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.