Цього разу ми відривалися фестивальною їжею, і просто залюбили сі в Quarkbällchen - пончики з домашнім сиром. Власне, кварк - це дуже специфічний німецький продукт, схожий на домашній сир консистенції сметани. Красивих фоточок не буде, бо не залежуються вони (кварки) вдома. От репортаж з місця подій, а за ним - рецепт.
На штук 24-26:
- 3 яйця
- 6 ст.л. цукру
- 40-50 г топленого масла
- 1 пакетик ванільного цукру
- 1 ч.л. розпушувача
- 240-260 г борошна
- 250 г сиру
- олія для смаження
- цукрова пудра для посипання
Блендером розбити в однорідну масу жовтки, цукор, масло, ванільний цукор, сир. Окремо збити білки. Поєднати все разом з борошном і розпушувачем, можливо, знадобиться більше борошна, тісто повинно не дуже липнути, щоб можн було наробити кульки. Смажити в розпеченій олії до золотавого кольору, викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Обтрусити пудрою, їсти теплими з чаєм і кавою. Ойвсьо.
About Lana Svitankova
Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew
На платформі Blogger.
Немає коментарів :
Дописати коментар