Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Happily ever after



By   Lana Svitankova      20:19      Мітки: , , , ,  
Десь, колись у черговій книжці про мандри і кулінарію я прочитала, що в якомусь з сіл Італії є традиція пригощати біскотті друзів майбутньої нареченої. Тобто, після заручин або на них, наречена всіх друзів пригощає і запрошує розділити радість. Відтоді це знання відклалося десь в далекій шухлядці пам'яті, і от вигулькнуло за нагоди (ні, я не наречена, але привід є:))

hea1

Ну враховуючи специфіку приводу, біскотті мають такий склад:

300 г пшеничного борошна
100 г цільнозернового борошна
100 г цукру
1 ч.л. розпушувача
3 яйця
50 мл темного пива
2 ст.л. солоду
по жмені ліщини, мигдалю, гарбузового насіння

Змішати всі сухі складники, збити яйця з пивом, замісити густе пружне тісто, зробити два "багети", випікати 25 хвилин при 180С, порізати на круглі печивка і запікати ще 15 хвилин. 
Щастя майбутнім молодим ;) HEA hea2

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.