Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Все вище, і вище сходинкою



By   Lana Svitankova      15:11      Мітки: ,  
climb
Сьогодні бігла 4й свій пробіг з номером за рік (так, не склалося зі змаганнями, сподіваюся надолужити у найближчому майбутньому, записую у маленький чарівний to-do list).

Рік тому 5 км на Київському півмарафоні було 30:10, а сьогодні 24:31. Будьмо відверті, я собою пишаюся, і оце зараз піду і візьму собі пиріжок (з чорницями).
Найцікавіше, кожна нова траса складніша, а час все одно кращає. І це так мотивує, якщо чесно, що не передати. Хочу бігати швидше і довше. Людські тренування поки що недоступні, але є над чим працювати і самостійно - бороти лінь, а то вона останнім часом перемагає. Навіть не знаю, чи потрібні тренування, бо я біжу не на результат, а в задоволення, але, як показує практика, рівень задоволення у таких випадках (змагальних) прямопропорційно залежить від результату.
А ви сьогодні бігли "під каштанами"?

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.