Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Коротко про екскурсійну Баварію.



By   Lana Svitankova      21:12      Мітки: , ,  
Отже, ми збираємося:
- прогулятися Мюнхеном і подивитися на Німфенбург http://www.muenchen.de
- зусібіч роздивитися Фюссен і околиці http://www.tourismus-fuessen.de
- зробити невеличке турне по замках Баварії - http://www.schloesser.bayern.de (точно Н-Нойшванштайн і Ліндергоф, що ще – подивимося на місці)
- навідати абатство Етталь і випити тамтешнього пива-лікерів http://www.kloster-ettal.de
- поїхати до острівного Ліндау з єдиним маяком у Баварії http://lindau-tourismus.de
- підкорити найвищу гору Німеччини http://www.zugspitze.de
- побачити місто Моцарта – Зальцбург http://www.salzburg.info
- перейти пішки кордон з Австрією, пройтися венеціанською дорогою і відвідати невеличке тирольське містечко Ройте http://www.reutte.at
- в останній день гуляти Меммінгеном http://www.memmingen.de/

Чим корисні ці посилання. По-перше, там купа потрібної туристу інформації, починаючи від переліку готелей до розкладів руху транспорту, підказок, як дістатися, де поїсти, що подивитися. Крім цього (о, європейський сервіс!) багато з них мають не завжди одразу помітний пункт brochures. Там можна не лиже завантажити електронні версії путівників, але й безкоштовно замовити їх паперові варіанти. Погодьтеся, набагато зручніше їхати кудись уже з мапою міста, а не шукати найближчий туристичний офіс і брати її там чи купувати. По Зальцбургу, баварським замкам і Ліндау матеріали у мене вже є, і це прекрасно.

Крім цього у Баварії є безліч, купа, сила-силенна туристичних атракцій, серед яких соляні перечери, де катають у вагонетках (http://www.salzzeitreise.de/) , величне фіордове озеро з капличкою на острові і льодовою аркою, яка ніколи не тане  (http://www.koenigssee.com/), і ще багато, багато, багато:
http://www.germanplaces.com/
http://www.my-bavaria.com/
http://www.germany-tourism.co.uk
http://www.bayern.by

Ну і з серії порад туристові-організатору: такі поштово-брошурні сервіси наявні практично у всіх великих (і не обов’язково великих) туристичних містах Європи, шукайте і знайдете, що вам потрібно. Також на сайтах міст часто присутня інформація щодо city-card, чи наявна вона, які привілеї вона надає, дуже часто така картка дозволяє суттєво економити.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.