Про Plateful я уже захоплено покричала у фб, тепер спокійно і врівноважено ще раз. Журнал дуже і дуже приємний. От саме це слово - "приємний". Бо він тішить і око, і усвідомлення того, що рецепти цілком придатні для використання в наших реаліях, і тим, що це не суто кулінарна періодика, а видання, що торкається красивого, здорового, смачного у різних проявах. Ніколи не бачена мною концепція побудови змісту в рамках 5 прийомів їжі - тобто обов'язково щось про сніданок, полуденок, обід, вечерю і підвечірок. І не лише про їжу, як харч, а й про їжу духовну, тобто "на поговорити". Я не кажу вже про фантастичні фото й ілюстрації. І помітно, дуже помітно, що робили "як для себе". Я страшенно втішена появою. Несамовито рекомендую шукати, читати і підтримувати. 38 грн. за номер
Як любитель повеселитися, тим паче попоїсти, не можу не звернути вашу увагу на сири від творчої гастро-майстерні "КозаЧка". Неймовірно смачно, з любов'ю, локально. Чого ще можна хотіти? Але на додачу у них є затишне кафе, де всю продукцію (яка не обмежується сирами) можна скуштувати, а крім сиру ще й десертів, і кави, і... Приїздіть і самі подивитеся. Але витримані і свіжі молоді козячі сири - це маст.
Окрема біль і щастя - це поступовий розвиток міні-броварства. Я із затамованим подихом на все це споглядаю, і плескаю в долоні щоразу, коли вдається знайти щось нове. Треба буде окремим дописом розказати про всіх героїв, але зараз я тішуся отакою прекрасною четвіркою від Mad Brewlads, яка поїде зі мною на культурний обмін в далекі краї.
клас! дякую тобі!
ВідповістиВидалитиОто будете в наших краях - заїжджайте. Або я наступного разу привезу
ВидалитиЛано, це дуже цікава тема! класно,що ділишся знахідками!
ВідповістиВидалитиДякую :) Просто раніше не було так багато українського (або не на виду, або не було, або не щастило і т.д.). Все раніше надибане можна по тегу
Видалити